Toimintasuunnitelma 2019

Lapinlahden Perussuomalaiset ry

 

 

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2019

 

 

 

 

Lapinlahden Perussuomalaiset ovat linjanneet toimintansa: kunnan ja kuntalaisten parhaaksi. Pyrimme aktiivisesti olemaan tapahtumissa läsnä, kuntalaisten tavoitettavissa ja nostamme esille kunnassa havaitsemiamme epäkohtia. Luottamushenkilöiden kesken vaihdamme tietoja ja autamme toisiamme kokousasioissa, kokouksissa olemme aktiivisia puheenvuorojen käyttäjiä. Jäsenhankintaa teemme pitkin vuotta, isommalla porukalla on isompi voima ja jospa löytyisi myös uusia innokkaita toimijoita joukkoomme. Alkuvuodesta jäsenillemme lähetetään jäsenkirje tapahtuma- ja yhteystietoineen.

 

Ei vuotta ilman vaaleja, 14.4.2019 käydään tasavallassamme eduskuntavaalit. Mahdollisuuksien mukaan tuemme Pohjois-Savolaisia Perussuomalaisia ehdokkaita heidän vaalikiertueillaan, paikallisissa tapahtumissa voimme olla läsnä ja mahdollista vaalilehteä sitoudumme jakamaan kuntamme alueella. Europarlamenttivaalit järjestetään 26.5.2019, koko Suomesta valitaan 13 (14, jos Suomi saa yhden Iso-Britannian paikoista) edustajaa, todennäköisesti myös perussuomalaisia on ehdolla, joten jonkinlaista vaalityötä on varmaan silloinkin tarjolla.

 

Maakuntavaalit toukokuussa 2019? Mikäli nämä vaalit nyt toteutuu, niin Lapinlahden Perussuomalaisilla on mahdollisuus asettaa neljä ehdokasta, mielellään eri puolilta kuntaa ja kumpaakin sukupuolta edustettuna.

 

Vuonna 2019 on taas Puoluekokouksen aika, paikka on vielä avoin ja ajankohdasta ei myöskään ole varmuutta. On kuulunut kuiskeita, että puoluekokous olisikin vasta syksyllä. Ajankohdasta riippumatta, olemme suunnitelleet lähteä taas porukalla reissuun, jokainen puolueen jäsenhän on äänioikeutettu kokouksessa. Yhdistyksemme omat vuosikokoukset pidetään ajallaan niin keväällä kuin syksyllä. Syyskokouksen valitsemat edustajamme osallistuvat piirin kokouksiin, vuosikokouksethan ovat avoimia kaikille ja niissä olemme pyrkineet käymään useamman henkilön voimin. Uutena toimintamuotona luottamushenkilöinä toimiville on ajateltu, että osallistuisimme kuntamme alueella toimivien yhdistysten vuosikokouksiin. Näin saisimme tietoa eri toiminnoista ja antaisimme kuvan, että kunnassamme tapahtuvat asiat ja toimijat kiinnostavat meitä.

 

Sopivan tilaisuuden tullen voimme pitää kahvihetkiä tai makkarabaaria toreillamme, kuntalaisten parissa. Päätapahtumat, joihin osallistumme ovat edellisten vuosien tapaan Varpaisjärven Maalaismarkkinat heinäkuussa ja Lapinlahdella AikaTaika syyskuussa. Näihin kutsumme myös piirin edustajia mukaan teltalle turisemaan ihmisten kanssa. Mahdollisuuksien mukaan yritämme myös osallistua piirin ja/tai puolueen järjestämiin koulutuksiin. Tavoitteena on järjestää myös omaa koulutusta, jonka vetäjäksi kutsuisimme Heimo Konttisen. Tämä tilaisuus voitaisiin järjestää yhdessä jonkun toisen yhdistyksen kanssa. Vuoden aikana yhdistyksen hallitus voi halutessaan organisoita tapahtumaa/tilaisuutta jota suunnitelmaan ei ole kirjattu.

 

 

 

11.10.2018 Lapinlahden Perussuomalaiset ry Hallitus

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa